NOVO! PARKIRNA MJESTA ZA ZAKUP NA LOKACIJI: HORVATOVA ULICA 35.

Za sve informacije kliknite ovdje.

Za direktan zakup parkirnih mjesta ispunite formular.

POSLOVNI PROSTORI ZA ZAKUP

Imamo slobodnih prostora za zakup.

Za više informacija kliknite ovdje ili nas kontaktirajte na:

+ 385 1 3650 793
+ 385 99 217 88 36
ili pošaljite upit

ZAKUP SOBA ZA SASTANKE

Detaljno o zakupu soba za sastanke pogledajte ovdje.

PROVJERITE RASPOLOŽIVOST

right  Rezervirajte termin

BISTRO RESTART

U prizemlju Poslovnog centra Recro. Provjerite današnji dnevni izbor jela.

Juha, glavno jelo i desert.


Broj telefona bistroa Restart:
+ 385 1 3030 678

RECRO ULAGANJA D.O.O. ; PRAVILA O PRIVATNOSTI

Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.

Recro ulaganja d.o.o. prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, te u cilju uspostavljanju dugoročnog poslovnog odnosa.

Recro ulaganja d.o.o. se drži sljedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:

  • Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno,
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
  • Ne čuvamo Vaše podatke ako više nisu potrebni,
  • Nikada ne prodajemo, posuđujemo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
  • Ne koristimo automatiziranu obradu niti profiliranje Vaših podataka,
  • Ne vršimo praćenje posjeta našoj web-stranici,
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • Brinemo se da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

  

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?
Kad nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese.

Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka
Voditelj obrade je tvrtka Recro ulaganja d.o.o., Većeslava Holjevca 40, HR-10020 Zagreb, Hrvatska.

Službenik za zaštitu podataka

Podaci za kontakt sa Službenikom za zaštitu podataka – , +385 3650 777

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?
Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?
Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?
Prikupljamo informacije o Vama da bismo vas mogli kontaktirati i odgovorili na vaš zahtjev.

Informacijska sigurnost
Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama.

O našem poslužitelju internetske stranice
Ova web stranica smještena je na sigurnom poslužitelju u podatkovnom centru unutar EU.

Kolačići
Naša web stranica ne prikuplja kolačiće treće strane niti bilo koji Vaš osobni podatak. Kolačići se koriste za napredno korisničko iskustvo i postavke prikaza. U svakom trenutku možete zabraniti uporabu kolačića.

Vaša prava
Imate prvo na pristup, ispravljanje, brisanje, ograničavanje i prijenos podataka i prigovor na obradu.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu
U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu.

Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog tijela su:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Fra Grge Martića 14
HR – 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609-000
Fax: +385 1 4609-099
e-mail:
Web: http://www.azop.hr

Promidžba i prodaja
Bez Vašeg pristanka nećemo vršiti nikakve promidžbene aktivnosti.

Povreda osobnih podataka
O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Ova internetska stranica, kao i naši poslovni i informacijski sustavi, dizajnirana je sa svrhom usklađenja sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:

  • • Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba (EU) 2016/679),
    • Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC),
    • Zakon o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12),

Stranica će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnim pravnim i regulatornim okvirom zaštite podataka i privatnosti na nacionalnoj i EU razini.

Redovito unaprjeđujemo naša Pravila o privatnosti kako bi unaprijedili i Vašu zaštitu.

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 10. svibnja 2018. godine.

Srdačan pozdrav,
Recro ulaganja d.o.o.

ZAŠTO?

Nudimo opremljene uredske prostore sa kompletnom uslugom i podrškom.

KAKO?

Provjerite stručnost i korektnost našeg poslovanja.

PO MJERI

Idealna iskoristivost prostora, cjeline 100% fleksibilne.

PODRŠKA

Vlastiti Facility service na objektu dostupan 0-24 sata.