POSLOVNI PROSTORI ZA ZAKUP

Imamo slobodnih prostora za zakup.

Za više informacija kliknite ovdje ili nas kontaktirajte na:

+ 385 1 3650 793
+ 385 99 217 88 36
ili pošaljite upit

ZAKUP SOBA ZA SASTANKE

Detaljno o zakupu soba za sastanke pogledajte ovdje.

PROVJERITE RASPOLOŽIVOST

right  Rezervirajte termin

BISTRO RESTART

U prizemlju Poslovnog centra Recro. Provjerite današnji dnevni izbor jela.

Juha, glavno jelo i desert.

Broj telefona bistroa Restart:
+ 385 1 3650 778

RECRO ULAGANJA D.O.O. ; PRAVILA O PRIVATNOSTI

Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.

Recro ulaganja d.o.o. prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, te u cilju uspostavljanju dugoročnog poslovnog odnosa.

Recro ulaganja d.o.o. se drži sljedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:

  • • Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno,
    • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
    • Ne čuvamo Vaše podatke ako više nisu potrebni,
    • Nikada ne prodajemo, posuđujemo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke,
    • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
    • Ne koristimo automatiziranu obradu niti profiliranje Vaših podataka,
    • Ne vršimo praćenje posjeta našoj web-stranici,
    • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
    • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
    • Brinemo se da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

  

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?
Kad nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese.

Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka
Voditelj obrade je tvrtka Recro ulaganja d.o.o., Većeslava Holjevca 40, HR-10020 Zagreb, Hrvatska.

Službenik za zaštitu podataka

Podaci za kontakt sa Službenikom za zaštitu podataka – , +385 3650 777

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?
Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?
Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?
Prikupljamo informacije o Vama da bismo vas mogli kontaktirati i odgovorili na vaš zahtjev.

Informacijska sigurnost
Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama.

O našem poslužitelju internetske stranice
Ova web stranica smještena je na sigurnom poslužitelju u podatkovnom centru unutar EU.

Kolačići
Naša web stranica ne prikuplja kolačiće treće strane niti bilo koji Vaš osobni podatak. Kolačići se koriste za napredno korisničko iskustvo i postavke prikaza. U svakom trenutku možete zabraniti uporabu kolačića.

Vaša prava
Imate prvo na pristup, ispravljanje, brisanje, ograničavanje i prijenos podataka i prigovor na obradu.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu
U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu.

Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog tijela su:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Fra Grge Martića 14
HR – 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609-000
Fax: +385 1 4609-099
e-mail:
Web: http://www.azop.hr

Promidžba i prodaja
Bez Vašeg pristanka nećemo vršiti nikakve promidžbene aktivnosti.

Povreda osobnih podataka
O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Ova internetska stranica, kao i naši poslovni i informacijski sustavi, dizajnirana je sa svrhom usklađenja sa sljedećim nacionalnim i EU pravnim okvirom u pogledu zaštite podataka i privatnosti korisnika:

  • • Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) (Uredba (EU) 2016/679),
    • Direktiva o privatnosti u elektroničkim komunikacijama (Direktiva 2002/58/EC),
    • Zakon o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12),

Stranica će se kontinuirano ažurirati u skladu s relevantnim pravnim i regulatornim okvirom zaštite podataka i privatnosti na nacionalnoj i EU razini.

Redovito unaprjeđujemo naša Pravila o privatnosti kako bi unaprijedili i Vašu zaštitu.

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 10. svibnja 2018. godine.

Srdačan pozdrav,
Recro ulaganja d.o.o.

ZAŠTO?

Nudimo opremljene uredske prostore sa kompletnom uslugom i podrškom.

KAKO?

Provjerite stručnost i korektnost našeg poslovanja.

PO MJERI

Idealna iskoristivost prostora, cjeline 100% fleksibilne.

PODRŠKA

Vlastiti Facility service na objektu dostupan 0-24 sata.